Fırında Tavuk Şiş

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Fırında Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kesim tavuk göğsü
  • 4 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Kekik
  • Toz biber
  • Kimyon
  • Tuz(tavuk sosu baharatı olsa tadı harika olur)
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle yağ yoğurt salça sarımsak tuz ve baharatları ekleyip düzgünce karıştıralım.
  2. daha sonra biraz iri küp küp doğrayalım ve tavukları da ekleyip uygunca karıştıralım.
  3. Ardından üzerini streç sinema ile kapatıp en az iki saat dolapta bekletelim ( iki saatten çok olursa daha âlâ marine olur ???? )
  4. daha sonrasında fırın tepsisinin içine yağlı kağıt serip tavukları şişlere biraz aralıklı bi biçimde dizip fırına atalım.
  5. Piştikten daha sonra sıcak sıcak servis ederseniz âlâ olur.
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst