Friuli'de otomobiller kafa kafaya çarpıştı: İki Napolili işçi öldü

pembikeller

New member
Napoli kökenliyim Friuli'de bir trafik kazasında ölen iki işçi. Olaylar dün akşam, 27 Eylül Cuma günü, Aşağı Friuli bölgesindeki Cervignano del Friuli ile Torviscosa arasındaki 14 Triestina devlet yolu üzerinde meydana geldi.

Friuli'de otomobiller kafa kafaya çarpıştı: İki Napolili işçi öldü


Hayatını kaybetmek Antonio Vallifuoco36 yaşında, Napoli ancak Cervignano del Friuli'de ikamet ediyor, e Giovanni D'Urso44 yaşında, Acerraama San Vito al Torre'de ikamet ediyor. Her iki genç de anında öldü.

Trafik kazasının kesin dinamikleri henüz ayrıntılı olarak açıklığa kavuşturulmadı. İlk yeniden yapılandırmaya göre, Antonio Vallifuoco Ford Fiesta'sındayken, D'Urso bir Fiat Croma kullanıyordu. İki otomobil kafa kafaya çarpıştı. İçinde mağdurların bulunduğu iki aracın yanı sıra bir de vardı. üçüncü araba dahil oldu. Bir baba ve kızı Opel Astra'da seyahat ediyorlardı. Neyse ki the Araçtan iki kişi yara almadan kurtuldu.

Yardımın gelişi


Yoldan geçen bazı sürücüler alarma geçerek acil servise haber verdi. Friuli Venezia Giulia'nın Sores operasyon merkezi olay yerine gece sağlık helikopteri, ambulans, sağlık aracı ve itfaiye ekibi gönderdi. Polis uzun süre durumu yönetmekle ve kazanın nedenlerini daha iyi anlamak için yararlı ifadeler toplamakla meşguldü. Kazaya karışan araçların kurtarılması ve incelemelerin yapılabilmesi için olaya karışan yol trafiğe kapatıldı.
 
Üst