Havada kaybolan 4 yaşındaki çocuk nehirde boğulmuş halde bulundu

pembikeller

New member
Adamın cesedi Adigeto nehrinde cansız bulundu. dört yaşında izleri dün öğleden sonra Rovigo, Villanova del Ghebbo’da kayboldu.

Havada kaybolan 4 yaşındaki çocuk nehirde boğulmuş halde bulundu.


İtfaiyeciler dün gece hava karardıktan sonra bile küçük olanı aramaya devam etti ve gece yarısından önce, nehrin gerisinde bir lastik bot araması sırasında çocuğun cesedi teşhis edildi.

Ceset yaklaşık yüzdü 700 metre ailesi onu en son canlı gördüğünde oynadığı yerden. Gerçeklerin dinamikleri henüz tespit edilmemiştir. Çocuk, aniden yetişkinlerin bakışlarından kaybolduğunda, nehir kıyısında yaşayan bazı akrabalarını ziyaret etmek için babasıyla birlikte gitmişti. Hemen nehre düştüğü şüphesi ortaya çıktı.

Kaldırılan kilitler ve akımın olmaması aramaların 2000-2000 yılları arasında havzada yoğunlaşmasına neden olmuştur. Fratta Polesine ve Villanova. Drone’lar kullanılarak yukarıdan devriyeler de başlatıldı.

Kurtarma ekipleri, bebeğin muhtemelen çoktan ölmüş olduğunu bilmelerine rağmen, aramaları kolaylaştırmak için kanalı boşaltmayı da planlamışlardı. Akşam geç saatlere doğru, saat 23:00’den kısa bir süre sonra, itfaiyeciler lastik bir sandaldaki küçük cesedi nehirde buldular.
 
Üst