Kağıtta Levrek

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Kağıtta Levrek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adey tevrek fileto
  • ½ adet havuç
  • 4 çiçek brokoli
  • ½ adet kapya biber
  • 1 adet kırmızı soğan
  • ½ adet yeşil elma
  • 5 adet cheryy domates
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı beyaz sirke
  • 2 adet tuz
  • 2 adet kişniş tohumu
  • ½ yemek kaşığı tereyağ
Kağıtta Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Soğanı vichy, öbür zerzevatları mire halinde doğrayın.
  2. Bir yemek kaşığı zeytinyağı ve tereyağda, domates hariç bütün zerzevatları hafifçeçe soteleyin.
  3. İki büyük kesim yağlı kağıt kesin, zerzevatları eşit olarak iki kağıda bölüştürün, domatesleri de ortadan ikiye bölüp ekleyin.
  4. Zeytinyağı, sirke, tuz ve baharatları bir kasede harmanlayın.
  5. Balık filetolarını sebzelerin üzerine yerleştirin.
  6. Yağlı kağıdı, ortasındaki gereçleri katlayın.
  7. Tamamen kapatmadan evvel zeytinyağlı karışımı eşit olarak balıkların üzerine gezdirin.
  8. 200 derecede evvelinde ısınmış fırında 20 dakika pişirin.
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyenesengul” paylaşıyorum:) not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler
❤
.

Kağıtta Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst