Kerevizli Tavuk

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Kerevizli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • Baget tavuk 5 adet
  • Kereviz 2 adet
  • Patates 1 adet
  • Havuç 1 adet
  • Kuru soğan 1 adet
  • Sarımsak 2 diş
  • Tuz 1 tatlı kaşığı
  • Karabiber 1 çay kaşığı
  • Portakal suyu 1 adet
  • Zeytinyağı 3 yemek kaşığı
  • Su 2 su bardağı
Kerevizli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Havuç, patates, kereviz, soğan ve sarımsak küp doğranır farklı ayrı tabağa alınır.
  2. Tavada zeytinyağ da tavuklar çevrilir, akabinde havuç eklenir, kuru soğan da eklenir su ve portakal suyu eklenir, pişmeye bırakılır.
  3. Pişmeye yakın olan tavuğa patates ve kereviz de eklenir baharatlar da ek edilip, ağzı kapatılır.
  4. Pişen yemeğe ince kıyım kereviz yaprakları da ek edilir servis yapılır.
Not 1: Sağlıklı ve gerçek beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar, motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyenesengul” paylaşıyorum:)

Not 2: Buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler
❤
.

Kerevizli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst