Körili Mantarlı Tavuk

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Körili Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1 kesim göğüs eti
  • 1 kutu mantar
  • 1 kutu krema
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • Karabiber
  • Tuz
  • Kekik
Körili Mantarlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Soğanı yemeklik doğrayalım.
  2. 3 yemek kaşığı yağda pembeleşene kadar kavuralım.
  3. Diğer yandan tavuk göğsünü küp biçiminde doğrayalım.
  4. Pembeleşen soğana ekleyip tavuklar kızarana kadar karıştıralım.
  5. Mantarları temizledikten daha sonra doğrayalım ve karışıma ekleyelim.
  6. Mantarlar suyunu çektikten daha sonra kremayı ve baharatları ekleyip kıvam alana kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Körili Mantarlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst