küçük olan 2 yaşında. Moleküler köpeklerle araştırma

pembikeller

New member
Küçük olanı arıyoruz Dominik GalloBu sabah kırsalda henüz iki yaşında bir çocuk kayboldu LocorotondoBari ilinde, Contrada Serralta kırsalında.

Domenico Gallo ortadan kayboldu: 2 yaşında. Moleküler köpeklerle araştırma


Kaybolma koşulları hala araştırılıyor. 11 yaşlarındaki küçük çocuğun oyun oynadığı anlaşılıyor bahçede iz bırakmadan kaybolduğundaOğlunun artık orada olmadığını fark eden ve alarma geçen annesi oldu.

Domenico gri bir tişört ve mavi kareli şort, ayrıca mavi Adidas ayakkabılar giyiyordu. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri gelerek bölgede arama çalışması başlattı.köpek birimi ve moleküler köpekler. Bir drone da kullanıldı.

Locotorondo belediyesinin itirazı


Birçokları arasında belediye başkanı da araştırmaya katkıda bulunuyor Anthony Bufano; Belediye bir not ve çocuğun iki fotoğrafını yayınladı: “Size büyük bir endişeyle bildiriyoruz ki; kayıp bir çocukİtfaiye ve Jandarma, belediye zabıtası, iki bin kişilik ekip ve vatandaş gönüllülerin anında müdahalesi ve aralıksız aramalarına rağmen küçük çocuk henüz bulunamadı. Tüm vatandaşlarımızı sakin olmaya ve polisle aktif işbirliği yapmaya davet ediyoruz. Kayıp çocuğu gören veya hakkında faydalı bilgisi olan varsa lütfen derhal Carabinieri veya polise başvurun. Çocuğun hızla kurtarılması için iş birliğiniz çok önemlidir. İlginiz ve bu kritik zamanda sunabileceğiniz her türlü yardım için teşekkür ederiz”.

GÜNCELLEME: Küçük çocuk bulundu. Evinin yakınındaki küçük bir sokaktaydı, kendi başına gidebilirdi. Durumu iyi.
 
Üst