Leziz Et Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Orta uzunluk tavuk
 - 1 çay bardağı sıvı yağ
 - 1 yemek kaşığı salça
 - 1 yemek kaşığı yoğurt
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 tatlı kaşığı pul biber
 - 1 tatlı kaşığı kimyon
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tavuğumuzu güzelce doğruyoruz daha sonra yıkıyoruz ve süzüyoruz.
 - Süzülen etlerimizin üzerine 1 yemek kaşığı salça, 1 yemek kaşığı yoğurdumuzu ekleyerek güzelce karıştırıyoruz.
 - daha sonra bütün baharatlarımızı da ekleyerek 3 dakika dinlendirmeye bırakıyoruz.
 - Tavuğumuzu ocağımıza alarak sıvı yağımızı koyuyoruz ve kısık ateşte etlerimizi güzelce kızartıyoruz daha sonra servis ediyoruz herkese afiyet olsun.