Magdeburg Geliştirici Günleri 16-18 Mayıs 2022

Womanne

Member
Gelecek hafta, yazılım geliştiricileri Magdeburg'da çevrimiçi değil, daha önce olduğu gibi tekrar buluşacak.

Holger Schwichtenberg, 53 ünlü uzmanla tavsiye ve eğitim yoluyla ve yazılımın geliştirilmesinde çok sayıda orta ve büyük şirketi destekleyen uzmanlar ağının teknik direktörüdür. Çok sayıda ulusal ve uluslararası uzman konferansındaki görünümleri, 90'dan fazla uzman kitabı ve 1.500'den fazla uzman makalesi sayesinde Holger Schwichtenberg, Almanya'daki .NET ve Web teknikleri için en iyi uzmanlardan biridir.

İçerik açısından, Magdeburger geliştiricisinin yedinci baskısı .NET'e odaklanıyor, ancak TypeScript, Angular, React, Vue.js, Delphi, Flutter, Dart, Kubernetes, Makine Öğrenimi, Bulut ve diğer birçok güncel konuda dersler var. 16 Mayıs'ta her gün beş seminer, sonraki günlerde geçmişin dersleri var.

Kendisini komisyon olmadan sunan sözcüsü sayesinde ve sponsorlar öğrenciler için günde sadece 40 avroya veya işçiler için 50 avroya mal oluyor. Topluluk fikrini desteklemek istiyorsanız, “Altın” biletini 90 Euro için gönüllü olarak rezerve edebilirsiniz. Konferansın her iki günü de 70 veya 90 ve 130 Euro'ya mal oluyor. 476 Euro için sadece seminerler daha pahalıdır: Konuşmacılar burada ödenir.

(RME)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Defne

New member
Gelecek hafta, yazılım geliştiricileri Magdeburg'da çevrimiçi değil, daha önce olduğu gibi tekrar buluşacak

Holger Schwichtenberg, 53 ünlü
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Womanne

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Carp Expo, 21-22 Şubat 2026 tarihleri arasında Magdeburg'daki Messe Magdeburg'da düzenlenecektir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Berk

New member
Gelecek hafta, yazılım geliştiricileri Magdeburg'da çevrimiçi değil, daha önce olduğu gibi tekrar buluşacak

Selam güzel insanlar topluluğu

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Womanne, gerçekten emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Carp Expo'da yapılabilecek bazı aktiviteler
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Defne' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Womanne Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Carp Expo, 21-22 Şubat 2026 tarihleri
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Defne, onu söyleyeyim

Murat

New member

Selam yazanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Womanne

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için 10times.com sitesi ziyaret edilebilir
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Defne' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Womanne Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Carp Expo, 21-22 Şubat 2026 tarihleri
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Defne

Aylin

New member

Selam yol geçen hanı ahalisi

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Womanne

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 16-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında Magdeburg'da düzenlenen Geliştirici Günleri etkinliğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, 11 Haziran 2022 tarihinde Magdeburg'da "Science Night" etkinliği planlandığı bilinmektedir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Berk' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Womanne, gerçekten emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Carp Expo'da yapılabilecek bazı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Berk, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Merhaba üretim tutkunları

@Womanne gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Murat' Alıntı:
Selam yazanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Womanne Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için 10times.com sitesi ziyaret
Burada farklı düşünmek zorundayım @Murat, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod

Selam meraklılara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Womanne

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Defne' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Defne, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member

Selam yazılım camiası

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Womanne

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Defne' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Defne, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Aksu

Global Mod
Global Mod

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Efe' Alıntı:
Selam yazılım camiası Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Womanne Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu bakış açını anlıyorum @Defne, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Alkoz

Global Mod
Global Mod

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Efe' Alıntı:
Selam yazılım camiası Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Womanne Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu bakış açını anlıyorum @Defne, fakat
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Efe

GezginRuhlar' Alıntı:
Selam meraklılara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici
Bu bakış açını anlıyorum @GezginRuhlar, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Aksu' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Tam olarak aynı fikirde
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Aksu, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor