Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 500 gram dana eti
 - 2 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 250 gram mantar
 - 2 adet kıl sivri biber (çoğaltabilirsiniz)
 - Yarım kırmızı kapya biber
 - 1 yemek kaşığı tereyağ
 - 1 diş sarımsak
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - 2 adet kabuğu soyulmuş domates (rondodan geçirdim)
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 tatlı kaşığı pul biber
 - 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
 - Yarım tatlı kaşığı karabiber
 - Yarım tatlı kaşığı kekik
 - Yarım çay bardağı su
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Etleri 2 kaşık sıvı yağda kavurduktan daha sonra biraz su ek edip, kısık ateşte pişmesini bekleyin.
 - Etleriniz yumuşadıktan daha sonra başka gereçleri teker teker ekleyip karıştırın.
 - Suyunu da ekledikten daha sonra kısık ateşte bi 20 dk daha pişirin. Afiyet olsun ????.