Massachusetts, Oklahoma ve Virginia’da 475.000 $ Evler

Idealed

Active member
475,000$ Massachusetts, Oklahoma ve Virginia’daki Evler


24 Fotoğraf

Slayt Gösterisini Görüntüle ›




Altı Yön/Florian Marschoun



Amherst, Mass. | 475.000 $

0.3 dönümlük bir arsa üzerinde dört yatak odası ve iki banyolu 1948 Cape Cod tarzı ev


Amherst, batı Massachusetts’in Pioneer Valley bölgesinde, yüksek dereceli bir liberal sanatlar okulu ve amiral gemisi bir devlet üniversitesi ile büyüleyici bir üniversite şehridir. Bu ev, Massachusetts Amherst Üniversitesi’nden birkaç blok ve bir otobüs durağından yarım blok ötededir; restoranlar ve kır hanları ile çevrili Ana Cadde’ye otobüs yolculuğu yaklaşık 10 dakika sürer.

Northampton ve Holyoke’ye otobüs veya araba ile de kolayca erişilebilir, bu mülkün konumunu Five College Consortium’u oluşturan okulların öğretim üyeleri ve personeli için uygun hale getirir.

Boyut: 1.579 fit kare

Metrekare başına fiyat: 301 $

İç mekan: Başlangıç araba yolu, çakıllı bir yol cephenin ortasındaki kırmızı ön kapıya çıkar. Hemen ötesinde, parke zeminli, gömme kitap raflı ve odun sobalı şömineli bir oturma odası var.

Oturma odasının içinden orijinal gömme çini dolaplı aydınlık bir yemek odası var. Yerleşik raflara sahip bir güneş odası ve bir pencere oturağı bu alanın dışındadır. Yemek odasının solunda, çiftlik evi tarzı lavabo, beton tezgahlar ve metro fayansı backsplash içeren bir mutfak var.




Ana katta iki yatak odası, oturma odasından mutfağa uzanan bir koridordan geçmektedir. Biri ön bahçeye, diğeri arka bahçeye bakmaktadır. Aralarında birleşik küvet ve duş içeren eksiksiz bir banyo bulunmaktadır.

Birincil süit, iki dolap, arka bahçeye bakan bir pencere ve arka bahçeye bakan başka bir pencereye sahip bir banyo ile ikinci kattadır. Birincil süitten daha küçük bir oda, çocuk odası veya gömme dolap olarak kullanılabilir. Beyaz boyalı, ahşap panelli duvarları ve gömme dolapları ve rafları olan başka bir misafir odası da ikinci kattadır.

Bitmiş bodrum şu anda depolama ve çamaşırhane için kullanılmaktadır.

Açık alan: Evin arkasında, mutfağın dışında bir güverte, barbekü yapmak için yeterince geniştir. Olgun ağaçlarla çevrili geniş, çimenli bir arka bahçeye iner. Taşınmaz üzerinde biri daha önce kümes olarak kullanılan iki ahır bulunmaktadır. Asfalt yol iki araba için yer vardır.

Vergiler: 8,100$ (tahmini)

İletişim: Christine Lau, Five College Realtors, 413-374-7316; 5collegerealtors.com





Kredi… Sarah Strunk for Sage Sotheby’s International Realty



Oklahoma Şehri | 475.000 $

1922’de inşa edilmiş, üç yatak odası ve bir buçuk banyolu, 0,2 dönümlük bir arazide kır tarzı bir ev


Bu ev, Oklahoma City’nin Harndale Ek bölümünde, büyük ölçüde 20. yüzyılın başlarında geliştirildi. Adını şehrin güzelleştirme çabalarının ilk şampiyonlarından biri olan Alice Harn Park’tan birkaç blok ötededir ve eyaletteki en eski hastane komplekslerinden biri olan St. Anthony Hastanesi’ne de yakındır.

Kuzey Classen Bulvarı ve bir milden daha kısa mesafedeki Kuzey Batı Bulvarı, kafeler, kokteyl barlar ve Blue Sage Studios, bir cam üfleme stüdyosu ve arka galeri gibi birçok işletmeye ev sahipliği yapmaktadır. Şehir merkezi arabayla 10 dakikalık mesafededir; Capitol Hill bölgesi 15 dakika uzaklıktadır.

Boyut: 1,872 fit kare

Fat kare başına fiyat: 254$

İç Mekan: Bu ev geniş bir cadde üzerinde, taş döşeli bir patika ve ön bahçeden kapalı verandaya çıkan basamaklarla.

Ön kapı, orijinal çeyrek kesilmiş meşe zeminli, orijinal ahşap taçlı ve pencere pervazlı ve rustik tuğla çerçeveli bir gazlı şömineli bir oturma odasına açılır. Geniş bir kapıdan, avizeli yemek odası ve yan bahçeye bakan büyük bir penceresi vardır. Bu alanın dışında adaçayı yeşili duvarları olan bir kahvaltı salonu ve orijinal kurşunlu cam kapılara sahip yerleşik bir saklama dolabı var.

Birinci katın arkasında siyah-beyaz dama tahtası zemini ve asma tencere rafı olan bir mutfak var. Mutfak ve arka bahçeye erişimi olan kiler arasında ayaklı lavabo ve vitray pencereli bir tuvalet bulunmaktadır.

İkinci kata çıkan iki grup merdiven vardır: mutfakta başlayan arka merdiven ve fuayeden başlayan ana merdiven. Ana merdivenin tepesinde, geniş pencereleri ve gömme kitap raflarıyla çevrili beyaza boyanmış dekoratif tuğla şöminesi olan birincil yatak odası bulunur. Yan tarafta, Arka Deco’dan ilham alan siyah-beyaz karo ve ayrı bir küvet ve duş içeren ana banyo yer almaktadır. Bu kattaki iki misafir odası geniştir, derin dolapları vardır; biri şu anda bir ev ofisi olarak kullanılmaktadır.




Açık alan: Evin arkasında, alçak tuğla duvarla çevrili, masa, sandalyeler ve ızgara için yer olan bir veranda var . Müstakil garajda iki arabalık yer vardır; bir carport’ta başka bir park yeri var.

Vergiler: 4,992$ (tahmini)

İletişim: Jennifer Kragh ve Megan Tabor, Sage Sotheby’s International Realty, 405-748-0405; redfin.com


Kredi… Hampton Roads Emlak Fotoğrafçılığı



Norfolk, Va. | $479.900

0.1 dönümlük bir arsa üzerinde, dört yatak odası ve üç banyo ile 1913 yılında inşa edilmiş üç katlı bir ev


Bu ev, Norfolk’un Ghent semtinde, Colley Bulvarı yakınlarındaki ağaçlarla çevrili bir sokakta, barlar ve restoranlar, bir bisiklet mağazası ve bir kedi kafesi ile hareketli bir cadde üzerindedir. Ghent Çiftçi Pazarı’nın Nisan’dan Eylül’e kadar haftada birkaç gün açık olduğu James Blair Orta Okulu, yarım milden daha yakındır.

20.000’den fazla öğrencisi olan bir kamu araştırma kurumu olan Old Dominion University, arabayla yaklaşık beş dakika uzaklıktadır. Dünyanın en büyük deniz üslerinden biri olan Norfolk Deniz Üssü 20 dakikalık sürüş mesafesindedir.

Boyut: 2,399 fit kare

Metrekare başına fiyat: 200 $

İç Mekan: Bu evin caddeye bakan, küçük bir masa ve sandalyeler için yeterli alana sahip, cömertçe bir ön verandası vardır. Kiraz kırmızısı ön kapılar küçük bir çamur odasına açılıyor, burada pencereli ikinci bir giriş kapısı bir fuayeye açılıyor.




Sağda şömineli ve ön verandaya bakan cumbalı pencereli bir oturma odası var. Orijinal bir vasistas pencerenin tepesindeki bir kapı, başka bir şömineli yemek odasına açılmaktadır. Bu alanın dışında paslanmaz çelik aletler ve arka verandaya açılan kapılar içeren bir mutfak var. Ayrıca bu seviyede duşlu eksiksiz bir banyo bulunmaktadır.

Birincil süit ikinci katta, ana koridorun dışında, halı kaplı zeminler ve çift lavabo ile ayrı küvet ve duş içeren bir banyo ile yer almaktadır. Bu seviyede ayrıca iki misafir odası ve duşakabinli eksiksiz bir banyo bulunur.

Salonun sonunda üçüncü kata çıkan bir merdiven, çatı pencereli esnek bir alan var. Bir ev ofisi veya çalışma odası olmasına rağmen, şu anda bir yatak odası olarak kullanılmaktadır.

Açık alan: Mutfağın dışında kapalı bir sundurma. Olgun bir ağacın gölgelediği bir verandaya iner. Arkasında yeşilliklerle kaplı bir çitle çevrili küçük bir avlu var. Evin yanından geçen araba yolunda iki araba park etmek için yer var.

Vergiler: 5,184$ (tahmini)

İletişim: Victoria Koenig, Signature Homes, 757-633-1753; zillow.com

Konut emlak haberleriyle ilgili haftalık e-posta güncellemeleri için buradan kaydolun. Bizi Twitter’da takip edin: @nytrealestate.
 
Üst