Pratik Ve Çok Lezzetli Mantarlı Kaşarlı Tavuk Güveç

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Pratik Ve Çok Lezzetli Mantarlı Kaşarlı Tavuk Güveç Tanımı İçin Malzemeler

  • 600 gram tavuk göğsü
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tane büyük soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 tane kırmızı kapya biber
  • 3 tane yeşil biber
  • 6-7 tane mantar
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığından biraz az tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı pul biber (İsteğe bakılırsa)
Pratik Ve Çok Lezzetli Mantarlı Kaşarlı Tavuk Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sıvı yağını tavaya koyalım.
  2. Üzerine eti ek edip suyunu çekene kadar kavuralım
  3. ondan sonrasında soğan ve sarımsağı ek edip birkaç çeşit karıştıralım.
  4. Mantar ve biberleri ek ettikten daha sonra sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.
  5. Üzerine salçaları ve baharatlar ek edip birkaç kez daha kavurup sıcak suyu ekleyip bir taşım kaynatarak ocaktan alalım.
  6. Fırın kaselerine koyup üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 200 derecelik fırında peynirler eriyene kadar yahut isteye nazaran kızarana kadar pişirelim.
Not :dilerseniz içine bezelye yahut küp küp kızarttığınız patatesleri de ek edebilirsiniz.

Pratik Ve Çok Lezzetli Mantarlı Kaşarlı Tavuk Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst