Sebzeli Hindi Rosto

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Sebzeli Hindi Rosto Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gr hindi göğüs (fileto)
  • 2 adet yumurta ( sarısı farklı beyazı ayrı)
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 su bardağı garnitür
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet kapya biber
  • Tuz, karabiber
Sebzeli Hindi Rosto Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Hindi göğüs etini mutfak robotunda çekin ve kıyma haline getirin.
  2. Hazır garnitür ve kapya biberi hariç öbür tüm materyalleri mutfak robotuna atın ve hepsini güzelce çekin.
  3. Kapya biberi küp küp doğrayın ve hazır garnitürle birlikte hazırladığınız harca karıştırıp, güzelce ancak garnitürü ezmeden yoğurun.
  4. Yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine hazırladığınız harcı alın ve rulo haline getirin.
  5. Üstüne yumurta beyazı gezdirin.
  6. Önceden ısınmış 180 derece fırında üstü kızarana dek yaklaşık 40 dakika denetimli olarak pişirin. Fırından aldıktan daha sonra dilimleyerek sıcak sıcak servis edin.
Not 1 : sağlıklı ve gerçek beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyenesengul” paylaşıyorum:)

Not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler
❤
.

Sebzeli Hindi Rosto Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst