Tavuklu Kağıt Kebabı

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Tavuklu Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet sivri biber
  • 1 adet soğan
  • 3 adet sarımsak
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kırmızı biber
Tavuklu Kağıt Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle uygun bir tavaya sıvı yağımızı alıp tavuklarımızı soteleyelim.
  2. ondan sonrasında sırası ile soğan sarımsak patates havuç biberi ekleyip sotelemeye devam edelim. (biberleri ve soğanı jülyen doğradım patates ve havucu küp küp tercihinize bağlı).
  3. Biraz sotelendikten daha sonra baharatlarımızı ve kapya biberimizi ekleyelim.
  4. Üzerine 1 çay bardağı suyu ekleyip suyu çekinceye kadar altı kısık ateşte bırakalım.
  5. Yağlı kağıdı serip orta kısmına birer kişilik porsiyonlar koyarak fotoğraftaki üzere katlayalım.
  6. Önce uzun kenarları üst üste getirip daha sonrada kısa kenarları katlayıp tepsiye aykırı çevirip yerleştirelim.
  7. 200 derece evvelinde ısınmış fırında 20 dakika pişirelim.
  8. Deneyeceklere afiyet olsun????????.
Tavuklu Kağıt Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst