Taze Kabaktan Gül Kebabı

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Taze Kabaktan Gül Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet kabak
  • 250 gram kıyma
  • 1 orta uzunluk rendelenmiş soğan
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Pul biber
  • Tuz
  • Reyhan
Taze Kabaktan Gül Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları ince uzun kesip önlü artlı kızartalım.
  2. Tüm materyalleri bir kapta yoğuralım.
  3. Köftelere yuvarlak yuvarlak biçim verelim.
  4. Kabakların içine bir köfte koyup saralım ve sıra sıra çöp şişlere geçirelim. Yaklaşık bir kabaktan çıkan rulolar bir çöp şişe dizilir.
  5. Salçalı su yapıp üstüne dökülür 200 derecede 30 dk pişirilir.
Taze Kabaktan Gül Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst