Tepsi Kebabı

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Tepsi Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kıyma
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 orta uzunluk patates
  • 2 adet kırmızı biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı su
Tepsi Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle soğanı rendeleyin kıymaya ekleyin ve tuz karabiber pul biber ekleyerek yoğurun.
  2. Yuvarlak borcama hazırladığınız köfteyi yayın.
  3. Üzerine halka biçiminde kestiğiniz patatesleri sıralayın.
  4. Halka formunda kestiğiniz domatesleri sıralayın ve birebir biçimde 2 yahut 3 e böldüğünüz biberleri sıralayın.
  5. Salça sıvı yağ ve suya tuz ekleyin çırpın ve hazırladığınız tepsi kebabı materyallerine dökün.
  6. Önceden ısıttığınız 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.
  7. Yaklaşık 30 dakika.Yemeğinizi hazır. Afiyetle
    ☺
    .
Tepsi Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst