Uzaktan Çalışmayı Erken Benimseyenler, Covid’den Önce Şehir Dışına Taşındılar

Idealed

Active member
Sharon Lipovsky ve Colin Phillips, ülkede pastoral bir yaşam hayalinin peşinden gitmek için Washington DC bölgesinden ayrıldığında, eğrinin önündeydiler. Salgın başlamadan çok önce 2018’di ve çok az şirket çalışanlarına ofis dışında her yerden çalışabileceklerini söylüyordu.

Üç çocuğu olan çift, ormana çekilmeden önce bir trend haline geldi. Henrietta, şimdi 9, Crosley, 7 ve Iggy, 5 – onlar için dramatik bir yaşam tarzı değişikliğinin mümkün olabileceğini fark ettiler. Yönetici koçu olan Bayan Lipovsky, işini, Point Road Studios’u bir dizüstü bilgisayardan yönetebilirdi ve Ulaştırma Güvenliği İdaresi için iletişimde çalışan Bay Phillips, işvereninin uzaktan çalışmaya açık olacağını (doğru bir şekilde) öngördü. ayarlama.


Sharon Lipovsky ve Colin Phillips (çocukları Iggy, Crosley ve Henrietta ile birlikte), New York, Tremper Dağı’ndaki sekizgen bir binayı yenilemek ve genişletmek için Washington DC bölgesinden ayrıldılar. Kredi… Tony Cenicola/New York Times

Her yaz, Bay Phillips’in Adirondacks’taki aile kampında birkaç hafta geçirdikten sonra, çift New York’un yukarısına vuruldu. 41 yaşındaki Bayan Lipovsky, “Önemli şeylerin öne çıktığı bir yer” dedi. “Doğadasın, ailenle birliktesin, dinleniyorsun, iyi yemek yiyorsun, bahçıvanlık yapıyorsun. Gerçekten çok güzel, büyülü bir yer. ‘Neden bundan daha fazlasını her zaman alamıyoruz?’ diye düşündük.”


Ancak yıllık haclarından biri sırasında Catskills’de mola verdikten sonra, o bölgeyi Adirondack’lardan bile daha çok sevdiklerini fark ettiler – benzer bir kaçış duygusu, ancak yaratıcı bir enerji akıntısı ile.

Yeni evlerinin ortasındaki sekizgen bina daha önce bir anaokuluydu. Kredi… Stacy Zarin Goldberg’in fotoğrafı.

Eve döndüğünde, Bayan Lipovsky, kaydırmasına son veren bir mülk bulana kadar gece geç saatlerde emlak listelerini inceledi. Ulster County’nin Mount Tremper adlı mezrasında beş dönümlük bir araziydi ve üç ana yapıya sahipti (tavuklar, keçiler ve kuşlar için daha küçük binalar hariç): harap bir kulübe, rustik bir kulübe ve daha önce bir okul öncesi olan sekizgen bir bina. .

Yıpranmış binalar kapsamlı bir çalışma gerektiriyor gibi görünüyordu, ancak Bayan Lipovsky, listeyi Bay Phillips ile paylaşmadan edemedi. 41 yaşındaki Bay Phillips, “Hayatımda ikinci kez eşim gecenin bir yarısı beni bir emlak sitesinde uyandırdı ve ‘Hey, burası bizim evimiz’ dedi” dedi. “Ve iki kere de o evlerde yaşadık.”


Nitekim birkaç ay sonra nihayet mülkü ziyaret ettiklerinde ülkü gibi görünüyordu. Ve bu, Bayan Lipovsky’nin finansal hizmetlerden iç tasarıma kadar bir kariyer değişikliğine rehberlik etmesine yardımcı olduğu müşterilerinden biri olan Melissa Sanabria’nın cesaret verici sözler ve tasarım yardımı sunmasına yardımcı oldu.

Yemek alanı, Passerine’den eski bir halı ile tanımlanmış ve ormana bakmaktadır. Kredi… Stacy Zarin Goldberg’in fotoğrafı.

Bayan Sanabria, “Herkes için olmazdı, ama onların vizyonunu gördüm” dedi. “Onlar bir maceraya gerçekten değer veren insanlar ve bunun kesinlikle bir macera olacağı açıktı.”

Bayan Lipovsky ve Bay Phillips, Ağustos 2018’de mülkü 385.000 $ ödeyerek kapattı. İlk gecelerinde, yağmur yağmaya başlayınca sekizgen binanın ortasına çatı penceresinin altına bir şişme yatak yerleştirdiler. Uyumak için yerlerine yerleşirken satın aldıkları için birbirlerini tebrik ettiklerini söyleyen Lipovsky, “Sonra tavan penceresinin üzerimize sızdığını fark ettik” dedi.

Yılmadan, ileriye doğru ittiler. Emlakçıları onları Hudson Valley Homes & Renovations’dan inşaatçı Jeromy Wells ile tanıştırdı; o da çifti KWS Architecture’ın müdürü Kurt Sutherland ile tanıştırdı.

Çalışma odasının aslında bir oyun odası olması gerekiyordu, ancak çocuklar oturma odasında oynamayı tercih etmeye karar verdiler. Kredi… Stacy Zarin Goldberg’in fotoğrafı.

Bay Sutherland, “Sekizgen bina bir yurda benziyordu,” dedi. “Harika bir yapı olmasına rağmen, bir aile için uygun bir ev olacak şekilde kurulmamıştı. Sadece bir sınıf olarak kuruldu. ”

Bunu düzeltmek için Bay Sutherland, 930 fit karelik sekizgenin boyutunu neredeyse dört katına çıkaran bir genişleme tasarladı. Bir yanda fuaye işlevi görmesi için küçük bir hacim ekledi; diğer yandan, okul için bir banyo ve küçük mutfağın bulunduğu eski bir eki yıkarak, ana yaşam alanına bitişik üç yatak odası, bir mutfak ve bir çalışma odası için yeni bir ek yer açmak için yer açtı. Yeni yatak odalarının altındaki grev bodrumunda bir misafir odası, spor salonu ve ofis bulunuyor.


3 bin 600 metrekarelik yapı için yapı ruhsatının ertelenmesi ve çiftin çamurlu yolundan beton kamyonlarının çıkamaması nedeniyle yeni temelin döküleceği tarihin ertelenmesinin ardından nihayet Nisan 2019’da çalışmalar başladı. Müteahhitler emek verirken Evde, aile, Bay Phillips’in herkesin donmaması için odun sobasına kütükler besleyerek daha serin geceler geçirdiği kulübede yaşıyordu.

Ocak 2020’ye kadar, sekizgen evin duvarları ve bir propan fırını vardı, bu nedenle müteahhitler çevrelerinde çalışmaya devam ederken aile geri taşındı.

Keçi ahırı, kümes ve kuşhane önceki sahibi tarafından yapılmıştır. Kredi… Stacy Zarin Goldberg’in fotoğrafı.

Bayan Sanabria’nın yönlendirmesini takiben, sekizgeni, Article’tan gelen yumuşak, alçak deri mobilyalarla donatılmış geniş bir oturma ve yemek alanı olarak hizmet edecek şekilde restore ettiler. Mutfakta, deVol’dan dolaplar ve Bedrosians Tile & Stone’dan yeşil-beyaz dokulu Cloe kiremit kurdular. Çalışmada, V-oluklu panelleri parlak yeşile boyadılar ve sürgülü ahır kapıları eklediler.

Yeni evleri Haziran 2021’de yaklaşık 385.000 $’lık bir maliyetle büyük ölçüde tamamlanmıştı, ancak Bayan Lipovsky ve Bay Phillips hala neyi başardıklarını tam olarak anlamak için mücadele ediyor.

Bayan Lipovsky, “Sık sık evimize bakarız ve ‘Vay canına, yaşadığımız yer orası’ deriz” dedi. “Ama sonra ‘Bunu biz kazandık. İki yıl zor zamanlar geçirdik.’ Şimdi onu ıslatma zamanı. ”

Konut emlak haberleriyle ilgili haftalık e-posta güncellemeleri için buradan kaydolun. Bizi Twitter’da takip edin: @nytrealestate.
 
Üst