Whatsapp Eğik ve Kalın Mesaj Yazma

pembebulut

New member
WhatsApp

Whatsapp günümüzün belkide en fazla kullanılan uygulaması. Sms devrinin bitti bu günlerde whatsapp hayli revaçta. 7den 70e diye bir tabir var ise bu whatsapp için geçerli bir önerme .

Peki Whatsappta farklı yazı yazma işi nasıl olacak. Örneğin önemli bir konu için kalın yazmanız gerekiyor veya yazının bir kısmını eğik gönderip ilgi çekmek istiyorsunuz bunu nasıl yapabiliriz.

Whatsapp eğik mesaj yazmak
Whatsapta yazınızı eğik yazmak için yazının başına ve sonuna _ karakterini eklemeniz gerekiyor. Örneğin Blojen.com yazısını eğik yazmak istiyorsanız. _blojen.com_ olarak karşı tarafa göndermelisiniz. Bununla beraber ileride birçok özelliğin daha whatsapp tarafına geleceği görülüyor. Bir metin düzenleyici kısım ile özelleştirmeler yeni güncelleştirmelerle gelecektir.

Whatsapp Kalın mesaj yazmak
Whatsapp gönderdiğiniz mesajın kalın olmasını istiyorsanız eğer bunun içinde yazdığınız metin için başına ve sonuna yıldız * ibaresini koymanız yeterli . Örneğin *blojen* yapmanız durumunda gönderdiğiniz yazı kalın olarak gidecektir. Dikkat çekecek ve karşı tarafta merak uyandıracak bir durumdur bu 🙂
 
Üst