Yumuşacık Sebzeli Taşlık

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Yumuşacık Sebzeli Taşlık Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo taşlık
  • 2 adet domates
  • 2 adet kapta biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Karabiber
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Kekik
Haşlamak için;

  • 1.5 su bardağı sıcak su
Yumuşacık Sebzeli Taşlık Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Taşlık temizlenir doğranır ve tencereye alınır. 1 saat orta ateşte haşlanır.
  2. Bir yandan tencerede soğan,kırmızı biber ve yeşil biber küp küp doğranır ve kavrulur.
  3. Kabuğu soyulmuş ve doğranmış domatesleri eklenir.
  4. Baharatları ekleyelim.
  5. 1 saat haşlanmış taşlıklar sebzelerin üzerine eklenir ve kısık ateşte 10 dk daha kavrularak servis yapılır.
Yumuşacık Sebzeli Taşlık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst